Beach

Plážová omša biskupa Minarra

263
Milko Kostovič
Neutral

Oscar Eduardo Minarro, vyššie držiaci hostiu, bol v roku 2016 menovaný za biskupa diecézy Merlo-Morena v Argentíne pápežom Francisom.

Vlani v januári navštívil Svetový deň mládeže v Paname s delegáciou svojej diecézy. Po náročnom programe stretnutí pozval svojich veriacich na plážovú omšu, ktorú celebroval so starším kňazom. Na druhom obrázku nižšie držia pohár yerba-maté, ktorý obsahuje uctievané Kristovo telo a krv.

Okrem samotného znesvätenia v podobe kázania plážovej omše v tričkách a šortkách s účastníkmi v nemorálnom oblečení, po omši si biskup vyzliekol svoje tričko a dal dole okuliare, aby sa mohol okúpať s dvomi ženami v odvážnych bikinách (piaty obrázok nižšie, Minarro je druhý zľava). 

Na poslednom obrázku ho vidíme na Svetovom dni mládeže 2019 objímajúc dvoch spoločníkov z pláže, ktorých možno vidieť na treťom obrázku

Tieto fotografie reflektujú vysokú úroveň neúcty pre omšu zo strany argentínskej hierarchie, ako aj nedostatok čistoty a dobrých zvykov v súkromnom živote jej prelátov.

 

Beach 2plaz