08-1.jpg

Liberáli podporujúci homosexuálnu agendu, potraty a eutanáziu chcú ovládnuť Ústavný súd

1,045
Kultúra smrti

Vypočúvanie kandidátov na sudcov Ústavného súdu prinieslo šokujúce zistenia. Mnoho favorizovaných kandidátov totiž podporuje nebezpečnú liberálnu agendu a prípadným zvolením za sudcov Ústavného súdu by mohli cez svoj súdny aktivizmus presadiť homosexuálnu agendu, či zavedenie eutanázie,čo je v rozpore s väčšinovými názormi bežných Slovákov.

Z množstva kandidátov, ktorí podporujú liberálnu agendu vyberáme dvoch hlavných favoritov, ktorí sa s najväčšou pravdepodobnosťou dostanú na Ústavný súd.

Rektorka Akadémie Policajného zboru Lucia Kurilovská bola dosadená na svoju funkciu bývalým ministrom Robertom Kaliňákom, takže je vysoko pravdepodobné, že ju vládna väčšina zvolí za Ústavnú sudkyňu a liberálny prezident Kiska s tým nebude mať žiaden problém.

Kurilovská vyslovila na vypočúvaní kandidátov viacero kontroverzných viet. Na otázku ohľadom registrovaných partnerstiev pre homosexuálov odpovedala takto: “Som rozhodne za registrované partnerstvá, žijeme už v 21. storočí, keď sa menia určité postoje, a nemyslím si, že by toto mohlo byť na ujmu komukoľvek. Mohlo by to priniesť osoh tým, ktorí sa rozhodnú takto žiť,” uviedla Kurilovská.

Je teda dosť možné, že ak by sa na Ústavný súd obrátili homosexuáli a sedela by v ňom väčšina sudcov s podobným zmýšľaním ako Kurilovská, tak by boli uznané na Slovensku registrované partnerstvá pre homosexuálov, čo je v úplnom rozpore s verejnou mienkou.

Podobne je to aj s potratmi. Kurilovská uviedla, že  žena má mať právo v plnej miere rozhodovať o svojom tele. Teda, ak by napríklad v parlamente prešiel zákon sprísňujúci interrupcie, a niekto by podal sťažnosť, Ústavný súd by ho mohol zrušiť. Práve preto sú liberáli v talároch na Ústavnom súde nebezpečím pre Slovensko.

Ďalším horúcim kandidátom na Ústavného sudcu je Peter Kresák, v súčasnosti poslanec za liberálnu stranu Most-Híd. Kresák taktiež naznačil pozitívny vzťah k homosexuálnej agende, no komentoval aj eutanázie. Podľa Kresáka je potrebné túto tému otvoriť, aby ľudia mohli zomrieť “dôstojne”.

Je smutným faktom, že tento pravdepodobne budúci ústavný sudca chce polemizovať, či je zavraždenie človeka v poriadku. V západných krajinách je už bežným javom, že sudcovia rozhodujú o týchto morálnych otázkach. Spomeňme si na príklady z Rakúska, či Česka, kde sudcovia rozhodli v prospech homosexuálov, ktorí si chceli adoptovať deti.

Najnovší šokujúci prípad sa odohral vo Veľkej Británii, kde napriek odporu rodičov bol na základe súdneho príkazu odpojený od prístrojov a odsúdený na smrť udusením ťažko chorý chlapček Alfie Evans.

Je ešte možné, že slovenskí konzervatívni vládni poslanci neustúpia zo svojich zásad a nezvolia týchto liberálnych fanatikov na Ústavný súd. V opačnom prípade nám zrejme o Slovensku nebudú rozhodovať volení zástupcovia ľudu, ale liberálni súdni aktivisti.

Samuel Gdovin