04-4.jpg

Africký mladík znásilnil kozu. Polícii tvrdil, že si od nej vypýtal povolenie

639
Kultúra smrti

Mladý muž z afrického štátu Malawi bol pristihnutý pri sexe s kozou. Jeho výhovorka je skutočne bizarná. Polícii tvrdil, že si od kozy pred stykom vypýtal povolenie.

Majiteľ stáda kôz Pemphero Mwakhulika si najprv myslel že 21-ročný mladík Kennedy Kambani  sa snaží jednu z kôz ukradnúť. Keď však zavolal susedov, aby mu prišli na pomoc vyhnať mladíka, čakalo ich nemilé prekvapenie.

Mladík totiž vykonával s kozou pohlavný styk. Kennedy Kambani bol následne zadržaný, odvezený na policajnú stanicu a obvinený zo znásilnenia zvieraťa. Informoval Daily mail.

Africký mladík si však našiel výhovorku. Polícii tvrdil, že jeho pohlavný styk s kozou bol v poriadku , keďže si od nej najprv vypýtal povolenie.

Takéto počiny nie sú v Afrike ničím výnimočným. Vlani v novembri, v susednej Zambii, bol 22-ročný Reuben Mwaba, odsúdený na 15 rokov nútených prác po tom, čo bol prichytený pri znásilňovaní kozy.

V ten istý mesiac bol 33- ročný Feselani Mcube odsúdený za znásilnenie kozy svojho suseda vo svojej posteli v Juhoafrickej republike.

Samuel Gdovin