Okamura: Soros je človek, ktorý svoj majetok získal finančnými špekuláciami...

317
Kultúra smrti

V Európskej únii je to akosi postavené na hlavu. Namiesto podpory tradičnej rodiny, čo by pomohlo vyriešiť demografické a hospodárske problémy, podporujú akési „gendery a spol.“, čo vedie k vyľudneniu ľudstva. Namiesto podpory domáceho obyvateľstva, do EÚ pozývajú milióny „hostí“, mnohí z ktorých nikdy nebudú pracovať. Namiesto uznávania skutočných osobností, oceňujú pochybných „sponzorov a investorov“.

Taká náhoda, že niektorí z ocenených „sponzorov, liberálov a filantropov“ otvorene poškodzujú Európu, ohrozujú jej obyvateľov a sú tvorcami viacerých obrovských problémov pre Európsku úniu – v súčasnosti a „zabezpečia“ ich aj do budúcnosti. Napriek tomu ich považujú za hrdinov a priateľov. Je to ozaj na hlavu postavené…

O tom je presvedčený aj český poslanec Tomio Okamura, ktorý vo svojom komentári na facebooku tvrdo kritizuje najnovšie ocenenie, ktoré udelili „priateľovi Európy a sponzorovi“ Georgeovi Sorosovi. Ozaj, ocenili toho „pravého“…

„Tak to je gól. Finančník George Soros, ktorého univerzitu u nás presadzoval Babiš, sa podľa  výberu britských novín Financial Times stal osobnosťou tohto roku. Tieto noviny ho označili za protagonistu „otvorenej spoločnosti“ a liberálnej demokracie, ktorá je v súčasnosti v obkľúčení populistov ako sú Putin a Trump. V istom zmysle majú Financial Times pravdu. Soros skutočne presadzuje takzvanú „liberálnu demokraciu“. Kým komunistickí totalitári presadzovali „ľudovú demokraciu“, tak novodobí totalitári, ktorí chcú nastoliť totalitný Nový svetový poriadok, podporujú režim „liberálnej demokracie“, uvádza Okamura.

„Liberálna demokracia“ znamená, že ak ľudia volia vo voľbách inak, než si elitáti a slniečkari prajú, sú liberálnymi demokratmi označovaní za populistov, fašistov a xenofobov. V ich poňatí demokracii je prípustné iba to, aby vo voľbách víťazili ľudia ako Clintonová, Merkelová či Schwarzenberg. V ich poňatí demokracii je možné iba podporovať šialené  slniečkarské teórie genderu, neomarxizmu a multikulturalizmu. Ak nepodporujete masovú  migráciu a islamizáciu Európy, ste pre liberálnych demokratov fašista,“ smutne prízvukuje český poslanec.

„Soros je človek, ktorý svoj majetok získal finančnými špekuláciami, podporoval prevraty v rôznych krajinách (čomu hovoria „farebné revolúcie“). Podporuje masovú imigráciu, neomarxistickú teóriu genderu a ďalšie šialenosti. On v skutočnosti nepodporuje otvorenú spoločnosť, ale spoločnosť totalitnú, kde sú ľudia vyhadzovaní z práce za svoj názor a trestne  stíhaní kvôli svojim názorom,“ vysvetľuje.

„Je vidieť, že zástancovia slniečkarskej totalitnej liberálnej demokracie začínajú byť nervózni. Ľudia sa po celom svete stavajú na odpor a chcú získať späť vládu nad svojimi krajinami do svojich rúk. I my sa staviame do tohto prúdu obrancov demokracie, vlastenectva a prirodzených hodnôt, ako je rodina. Sme radi, že zatiaľ Andrej Babiš nepresadil, aby v ČR bola Sorosova univerzita, i keď to Babiš pôvodne presadzoval,“ zdôrazňuje Tomio Okamura.

Eugen Rusnák