22281594_145031736107903_1056465385557947456_n.jpg

Demková k prijatému zákonu o antisemitizme: Židia sú zodpovední za zavraždenie Krista.

607
Neutral

Asistentka poslankyne Národnej rady Martiny Šimkovičovej Petra Demková v blogu kritizovala nedávno prijatý zákona o antisemitizme, ktorým sa podľa nej zaviedla zvláštna cenzúra voči akejkoľvek kritike jedného národa.

Demková na sociálnej sieti uviedla, že v parlamente bol schválený zákon aký nemá obdobu. “Účel zákona o antisemitizme je zavrieť všetkým ústa a znemožniť akúkoľvek kritiku smerom k jednému, konkrétnemu národu. Všeobecne platné skutočnosti ako napríklad to, že za smrť Krista sú zodpovední Židia, bude zakázané vysloviť.”

“Rozprávala som sa s niekoľkými poslancami (a všetci z nich to včera podporili), niektorí mi hovorili, že je to úplná nehoráznosť. Boli nahnevaní na Andreja Danka, že také niečo predkladá. Hovorili však aj, že asi si nebudú môcť dovoliť to nepodporiť, lebo takúto vec si nikto nemôže dovoliť nepodporiť. Takže Izrael si vydieraním vydupkal zákon, v ktorom si dali schváliť napr. to, že je trestné šíriť stereotypy o Židoch. (Šíriť strereotypy o Slovákoch je nie že zakázané… to je vyslovene žiadané. Vykresľovanie Slováka v SME a Denníku N ako sprostého a lenivého ožrana je ňuňu).”

Demková napísala, že je hrdá na poslancov, ktorí to ustáli a zákon nepodporili. “Aj takí – traja – sa (mimo Kotlebovcov) našli. Chce to vnútornú integritu a odvahu. A tú, evidentne, veľa ľudí nemá. Poslanci, ktorí nevedia ustáť v takýchto situáciách vlastný názor, lebo sa boja, nemajú v parlamente čo robiť. Keď sa bojíš, zbaľ sa a zamestnaj sa v cukrárni. Tam žiadne ťažké rozhodnutia za národ nemusíš robiť,” odkázala mladá blogerka a regionálna politička poslancom.

Dodala, že v parlamente sa podľa nej dá schváliť všetko. “Aj to, že neexistuje gravitácia. Ale pravdou je, že aj po prijatí takého zákona si na ulici rozbiješ hubu keď spadneš na zem.”

Pripomenula, že má vyštudovanú teológiu a je osobne hlboko presvedčená. “Písmo sväté je mi dôkazom, že Židia sú zodpovední za zavraždenie Krista. Nikdy nebudem korigovať toto svoje tvrdenie a som zvedavá, čím budú orgány činné v trestnom konaní dokazovať, že nemám pravdu. Na tú diskusiu sa teším.”