14-7.jpg

“Bordelmama” Nicholsonová a pedofil Mika? 

644
Neutral

Obvinenia z obchodu s bielym mäsom vytiahol bývalý siskár Pavol Forisch, ktorý stojí aj za trestnými oznámeniami na organizátorov protestov Za slušné Slovensko. Okrem nej má byť “v kaši” aj Václav Mika, ktorého dokument obviňuje z pedofílie.

Pavol Forisch zverejnil na sociálnej sieti dokument usvedčujúci poslankyňu a podpredsedníčku parlamentu Luciu Nicholsonovú zo strany SaS z obchodu s bielym mäsom počas jej pôsobenia zamlada v Kanade.

“Chcú tým diskreditovať mňa, moju rodinu a stranu SaS a zároveň prekryť svinstvá tých politikov, proti ktorým bojujem!”, povedala margo dokumentu  Nicholsonová.

Forisch je zároveň osobou, ktorá sa priznala z podania trestnéhých oznámení na organizátorov protestov Za slušné Slovensko. Na ich základe následne NAKA začala preverovať účty študentov Šeligu a Farskej. Bývalý siskár okrem iného spolupracoval s poslancom za SaS a tieňovým ministrom vnútra Jozefom Rajtárom, ktorý to medzičasom nepriamo potvrdil.

Forisch okrem “kanadského dokumentu” zverejnil 9. novembra, iba deň pred komunálnymi voľbami, na svojom profile tiež dokument s hlavičkou Interpolu, ktorý sa má týkať trestného činu v Rakúsku. Text je v angličtine a v záhlaví dokumentu, napravo hore, sú nápisy v arabčine.

Podľa tohto dokumentu sa bratislavský kandidát na primátora Václav Mika spolu s ďalším mužom mal v nejakom viedenskom byte oddávať sexu s deťmi. K udalosti malo dôjsť pred troma rokmi a rakúske orgány údajne neboli schopné vec vyriešiť, pretože podozriví muži mali mať diplomatickú imunitu. V tejto súvislosti Mika podal trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Mikov tím údajne nemal potuchy, kto je Pavol Forisch a prečo zverejnil tieto kompromitujúce materiály deň pred voľbami.

Nicholsonová sa chce obrátiť na kanadské oficiálne orgány, zvažuje využiť možnosť občianskej žaloby voči tým, ktorí budú tento dokument na sociálnych sieťach šíriť

“Potvrdzuje sa, že zdochýnajúci politický kôň kope a neštíti sa mu poveriť skrachovaných agentov SIS a ľudí pochybnej povesti, aby využili svoje eštebácke nadanie a vytvorili podvrh.”, povedala Nicholsonová.

Podpredsedníčka parlamentu sa obráti na kanadské veľvyslanectvo a oficiálne orgány Kanady, čím chce zastaviť túdo podľa nej “špinavú kampaň” a iniciovať trestnoprávne potrestanie jej autorov.

“Tuším, o koho konkrétne ide a s týmito podozreniami oboznámim naše aj kanadské orgány činné v trestnom konaní,” uviedla Nicholsonová.”Nikto normálny v tejto krajine nemôže uveriť primitívne vytvorenému spravodajskému podvrhu s vymysleným obsahom, so štylistickými chybami, v ktorom nesedí ani logo ottawskej polície, ani len názov policajného departmentu.”

Podľa SaS ide o text plný chýb vtesnaný do formy amerického policajného dokumentu, nie kanadského. “Keby bola čo i len veta pravdivá, nikdy by som nemohla legálne opustiť Kanadu.” Lucia Ďuriš Nicholsonová podala trestné oznámenie na autorov údajného falzifikátu. Zároveň upozorňuje, že využije aj možnosť občianskej žaloby voči tým, ktorí tento dokument budú šíriť aj prostredníctvom sociálnych sietí.