Kultúra smrti zoficiálnená: Škótsko ako prvá krajina na svete zavádza LGBTI ideológiu

872
Kultúra smrti

Škótsko sa stáva oficiálne prvou krajinou, ktorá do školských osnov ZŠ a SŠ zakomponuje LGBT ideológiu. Píše portál Breitbart.

Školské osnovy každej štátnej školy sa pod tlakom LGBT aktivistov a po odsúhlasení vlády „obohatia“ učením o identite, rovnosti a životnom štýle lesieb, gayov, bisexuálov, transsexuálov a ľudí s oboma pohlaviami.

Deti v školách sa budú učiť o politickej histórii LGBT, o jej hnutiach, budú preberať LGBT terminológiu a literatúru a témy zaoberajúce sa šikanovaním kvôli predsudkom, homofóbii, bifóbii a transfóbii.

Na porozumenie týchto tém budú musieť školy zahrnúť reprezentantov sexuálnych menšín.

Nový obsah LGBT a jej témy, sa podľa nových materiálov taktiež objavia i na záverečných testoch.

Minister školstva, John Swinney, prehlásil:

„Škótsko je už teraz považované za jednu z najprogresívnejších krajín Európy ohľadom LGBT. Som potešený, že vám môžem oznámiť, že, budeme prvou krajinou na svete, ktorá bude mať LGBT vzdelávanie zahrnuté v školských osnovách.“

Simon Calvert, riaditeľ Kresťanského inštitútu, však poznamenal, že hoci vláda vníma postoj ľudí, prevažne kresťanov, ktorí nesúhlasia s LGBT agendou, jediný akceptovateľný postoj je práve ten liberálny:

„Toto znamená, že detí rodín, ktoré nezdieľajú rovnaký názor na radikálnu LGBT politiku, sa v školách budú cítiť izolovaní. LGBT aktivisti sú často netolerantní voči tradičným postojom. Mnoho rodín, veriacich, ale aj neveriaci sa obávajú, ako ďaleko toto zájde.“

Branislav Zaujec