27-3.jpg

Okultistky uriekali Kavanaugha. Exorcista zaňho odslúžil svätú omšu

741
Kultúra smrti

V sobotu sa v brooklynskom okultnom kníhkupectve Broderly Catland uskutočnilo plánované urieknutie sudcu Najvyššieho súdu USA Bretta Kavanaugha, označené za “čin odporu a odolnosti”.

Vstupenky za 10 dolárov pre 60 divákov boli rýchlo vypredané, polovica výťažku bude smerovať na podporu žien a komunít LGBT, ako aj na podporu organizácie Planned Parenthood (viac v  článku).

Podľa BBC sa organizátorka podujatia Dakota Braccialeová zamerala na Kavanaugha kvôli popieraniu jeho obvinení zo sexuálnych útokov počas jeho menovania za najvyššieho sudcu. Cieľom urieknutia bolo odhaliť Kavanaughovu pravú tvár, ublížiť mu a zničiť ho.

Predchádzajúce rituály zamerané na prezidenta Donalda Trumpa sa podľa Braccialeovej ukázali úspešné: “Cítime, že rituály boli úspešné, keď sa snažili odhaliť Trumpa, aký v skutočnosti je, a to sa stalo v mnohých smeroch, od miešania sa Ruska do volieb cez odhalenie jeho finančných podvodov až po aféru so Stormy Daniels. ”

“Toto je o kúzle zla – nie o slobode prejavu”

Podľa webu National Catholic Register sa otec Gary Thomas, exorcista pre kalifornskú diecézu San José, podujal vo štvrtok a v sobotu slúžiť svätú omšu za Kavanaugha. Informoval o tom aj iných exorcistov a “ich reakcia bola podobná”.

Sobotnú akciu nazval “hnusným činom”, ktorý veľa hovorí o charaktere týchto ľudí. “Toto je o kúzle zla – nie o slobode prejavu,” uviedol. “Vyvolávanie personifikovaného zla nespadá do slobody prejavu. Satanské kulty často spáchali zločiny; vraždia a sexuálne zneužívajú v rámci svojho kultu.”

Otec Thomas uisťuje, že “keď sú urieknutia zamerané na ľudí v stave milosti, majú malý alebo žiadny účinok”.

Jeden z mnohých komentárov na sociálnej sieti dodáva: “Kavanaugh je kresťan. Praví kresťania majú ochranu nášho nebeského Otca proti tým, ktorí im želajú útok démonov.”