05-8.jpg

Mladá Lívia sa nebojí liberálnej úderky. Vyzýva ostatných, aby konali podobne

571
Kultúra života

Mladé dievča Livia s konzervatívnymi hodnotami si svojím príhovorom na Youtube, v ktorom sa stavia proti multikultúrnej propagande, získalo srdcia mnohých Slovákov. Nasledoval však úder známeho udavača Jána Benčíka. Ten totiž zverejnil identitu dievčiny a vydal ju tak na “nemilosť” liberálnej úderky (viac v článku). Aktuálne, Lívia vo svojom novom videu preukázala opäť odvahu. Ako sa zdá, nebojí sa liberálnej úderky a vyzýva aj ostatných, aby konali podobne.

„Zdravím všetkých skvelých ľudí, ktorí mi akýmkoľvek spôsobom vyjadrili podporu po tom, čo uzrelo svetlo sveta video s mne vlastnými postojmi, s ktorých som sa v moji 17. rokoch rozhodla vyznať,“ uviedla v úvode svojho videa Lívia.

„Avšak, je mi svojim spôsobom ľúto, ak sa v súvislosti s týmto mojim počinom hovorí o hrdinstve. Som presvedčená, že ak to cíti niekto rovnako a má podobné postoje, nemal by sa báť vyjsť s nimi na verejnosť. Pretože iba tak môžeme priviesť spoločnosť naspäť na správnu cestu,“ dodáva.

„Ale verím, že prvý a najdôležitejší krôcik už máme za sebou,“ uvádza na záver mladé dievča.

Z jej vyjadrení je zrejmé, že mladá Lívia sa nebojí liberálnej úderky a vyzýva ostatných, aby sa tiež nebáli a otvorene vyjadrili svoje názory a postoje.