02-4.jpg

Takto vyzerá LGBT indoktrinácia 6-ročných detí zážitkovou formou

1,135
Kultúra smrti

Britský vzdelávací systém sa čoraz viac liberalizuje. V niektorých momentoch to už zachádza do extrémov. Ako ukazuje video zverejnené na YouTube, niektoré školy nabádajú malé deti, aby sa vžívali do homosexuálnych vzťahov. Deti tu hrajú scénky, v ktorých predstavujú homosexuálne páry…

Skupina Traditional Britain Group predstavila video, ktoré ukazuje zvrátenosť západného liberálneho modelu vzdelávania. Malé deti na hodinách píšu homosexuálne zaľúbené listy, rozprávajú sa o vzťahoch medzi LGBT osobami a ich učiteľka je pri tom lesbička… Ako sa zdá, ide o úplne normálny obraz základnej školy v Spojenom kráľovstve.

V škole navyše už neexistujú ani tradičné britské uniformy pre chlapcov a dievčatá. Zaviedli sa nové – tzv. unisex rovnošaty.

Napríklad v jednej zo scénok učiteľka nabáda žiaka, ktorý sa má vydávať za princa Harryho, aby uviedol dôvody, prečo by bolo super, ak by sa zosobášil s iným mužom… Pedagogička následne vysvetlila, že jej ide o to, aby deti už v mladom veku objavili určitú diverzitu, ktorá sa nachádza všade okolo nás. Keď sa to deťom predstaví v takom mladom veku, budú to neskôr  považovať za úplne normálne, dodáva učiteľka.