8032309.jpg

Transgender sa dostal do ženského väzenia a trikrát znásilnil väzenkyne

622
Kultúra smrti

V roku 2001 bol biologický muž, ako žena Karen Whiteová, uväznený za zvádzanie neplnoletých. Táto transgenderová žena nezmenila pohlavie a stále mala svoje mužské pohlavné orgány, ale súd rozhodol odoslať zločinca do ženského väzenia. Tá však využila situáciu a trikrát znásilnila jednú z väzenkýň. Informuje The Sun.

Je zaujímavé, že sa Karen okamžite nestal ženou a predtým strávila viac než desať rokov v mužskom väzení. Pred štyrmi rokmi však kriminálnik uviedol, že sa už necíti ako muž a okrem toho trpí erektilnou dysfunkciou. Súd k nemu prejavil ústretovosť a presťahoval ho do ženského väzenia, kde sa mužské sily zrejme do Karen vrátili.

Ako sa ukázalo, počas obdobia od februára do decembra 2016 Karen White spáchal tri sexuálne útoky na väzňa. Je tiež možné, že medzi septembrom a novembrom 2017 došlo k ďalším dvom znásilneniam. Okrem toho sa uvádza o ďalšom násilí, ktorého sa dopustil Karen v roku 2003, ale nie je známe, kto bol jeho obeťou, či žena alebo muž.

White spočiatku popieral všetky obvinenia, ale teraz sa priznal k štyrom znásilneniam. Tiež nepopiera, že sa mohol dopustiť ďalších dvoch sexuálnych útokov. Aký trest mu hrozí, zatiaľ nie je známe, ale iste bude prevedený už do mužského väzenia.