34440.jpg

Školské osnovy v Škótsku budú zahŕňať transsexuálnu ideológiu.

214
Kultúra smrti

Školy budú mať po novom za úlohu hovoriť deťom, že si svoje pohlavie môžu vybrať. Táto transexuálna ideológia sa má vštiepiť deťom už od 1.ročníka na ZŠ. Informoval Breitbart.

Nová školská politika, ktorú predstavila vláda ľavicovo-liberálnej Škótskej národnej strany, vládna agentúra EducationScotland zaoberajúca sa vylepšovaním vzdelávacieho systému a regionálna Národná zdravotná služba, bude súčasťou súčasného vyučovania vo vzdelávaní o vzťahoch, sexuálnom zdraví a rodičovstve.

Učitelia budú mať za úlohu zbúrať rodové stereotypy a nahovárať deťom, že „pohlavie je to, čo ti určil doktor pri narodení. Buď je mužské dieťa – chlapec alebo ženské dieťa – dievča. Svoje pohlavie máš také, aké si vyberieš,“ píše sa v nových osnovách podporujúcich transsexuálnu ideológiu už pre 5-ročné deti. “Ľudia možno vedia, aké máte pohlavie na základe oblečenia, ktoré nosíte, alebo na základe vecí, ktoré máte radi. Ste jedineční, vy viete, kto ste.”

Hovorca Národnej Zdravotnej Služby vyhlásil, že “tento program je ešte v rannom štádiu, ale bude pokrývať problémy mladých ľudí, ktoré sú pre nich dôležité, ako sú zdravé vzťahy, emócie a pocity a LGBT problémy”.

Liberálna vláda však čelí obvineniu kvôli inej školskej osnove s názvom “Podpora transsexuálnych mladých ľudí”, ktorá nabádala učiteľov, aby neinformovali rodičov, že ich dieťa chce zmenu pohlavia bez ich súhlasu.

Branislav Zaujec