human_rights_campaign.jpg

„Neskrývaný homosexuál,“ 3-ročný chlapec na sociálnych médiách

719
Lucia Salomonová
Kultúra smrti

Pro-homosexuálne webové stránky a používatelia sociálnych médií propagujú príbeh trojročného dieťaťa, ktoré je údajne „neskrývaný homosexuál“.

 

V utorok LGBT stránka Pride zdieľala sériu tweetov od ženy menom Caren, ktorá hovorí, že jej trojročný synovec/krstný syn „hrdo pripúšťa, že je gay.“ Podľa Caren, záujmy chlapca zahŕňajú napríklad zapletanie vlasov, nanášanie make-upu na bábiky a predstieranie, že je kráľovnou krásy.

 

Nikto ho to nenaučil ani ho do toho nenútil. On sám prejavil záujem o tieto veci,“ tvrdí.

Avšak Caren sa protichodne vyjadrila k otázke, či to znamená, že jej synovec skutočne niečo cíti voči ostatným chlapcom. Tvrdí: „nemala som na mysli, že je gay = robí veci prislúchajúce dievčatám,“ ale tiež sa vyjadrila, že je šťastný „bez ohľadu na to, či vie, čo obnáša byť homosexuálom.

Čo keby sme mali možnosť zistiť, kým sme za bezpodmienečnej podpory našich rodín“, namiesto toho, aby sexualita „bola určovaná“ od začiatku „oznámením rodu a hračkami pre dané pohlavie,“ pýta sa Taylor Henderson zo skupiny Pride. Tvrdí, že toto dieťa „žije ten sen“.

Obhajcovia rodiny zostali po týchto správach hlboko znepokojení bezpečnosťou dieťaťa.

Je choré oslavovať trojročného chlapca, ktorý si myslí, že je gay,“ povedal Peter LaBarbera, prezident Američanov za Pravdu o Homosexualite (AFTAH) a zástupca riaditeľa MassResistance. „Prečo nemôžu aktivisti nechať deti samotné vo svojej nevinnosti?

Tento chlapec bol zjavne ovplyvnený agendou zničeného dospelého,“ pokračoval. „Jedným z vedľajších produktov fanatizmu LGBTQ je, že homosexuáli a transsexuáli, militantní aktivisti neustále hľadajú spôsoby, ako vštepovať veľmi malým deťom ich ideológiu - dokonca až do tej miery, že tlačia na pro-homosexuálne a pro-transgender obrázkové knihy pre batoľatá. Chcú nahradiť normálny a zdravý vývoj, ktorý pochádza z toho, že sú vychovaní v stabilnom domove naplnenom vierou, s milujúcou matkou a otcom, ktorí sa navzájom zaväzujú k životu v manželstve.

Článok na Pride.com pokračuje a zdieľa niekoľko ospevujúcich reakcií na Twitteri, vrátane toho, že „urobilo mi to skvelý deň“, „je to tak roztomilé“ a „moje srdce je tak šťastné“.

Tento článok bol neskôr aktualizovaný a nahradený vyhlásením od Caren, podľa ktorej odstránila svoje pôvodné príspevky, pretože „nemohla vydržať čítanie nenávistných správ“ a podľa nej „nemalo zmysel bojovať s ľuďmi, ktorí nemajú otvorenú myseľ“.

Pridaním ďalšieho zmätku k pôvodnému príbehu tvrdí, že jej synovec „popiera, že je chlapec, pretože chce byť dievča.

Henderson vydal nové vyhlásenie, že „homofóbne zneužívanie a šikanovanie trojročného dieťaťa“ inšpirovalo k vymazaniu príspevku, ale príklad, ktorý prepojil, iba nastolil otázku.

Ste si vedomí toho, že pochopenie vlastnej sexuality si vyžaduje veľké množstvo sexuálneho vývoja?tweetoval Ashton Whitty. „Vysvetlite mi, ako môže vaše dieťa rozvíjať sexuálne emócie, ktorým väčšina 13-ročných nerozumie ešte ani pred pubertou?

Mnohí z komentujúcich na webovej stránke Pridu a na stránke Facebook vzniesli podobné námietky.

Záujem o veci, ktoré sa považujú za ženské, NEZNAMENÁ, že je človek homosexuál,“ povedal jeden. „Je dokonca urážlivé to vôbec naznačovať. Môže povedať, že je gay, ale nechápe, čo to znamená. Spýtaj sa ho za 10 rokov, potom pochopí.“ Iný poznamenal, že „trojročný ani nevie, že má 3 roky.

Toto je smiešne! Keď som mala tri roky, chcela som sa vydať za lietajúceho drakopsa z Never Ending Story ... a Cheetos,“ zavtipkovala čitateľka.

Detskí odborníci na duševné zdravie uvádzajú, že záujem malých chlapcov o dievčenské hračky a aktivity, je často bežná fáza, ktorá nie je prejavom homosexuálnych tendencií. Varujú však, že to v niektorých prípadoch  môže byť skorým príznakom poruchy rodovej identity.