trans-gender-znak.jpg

Transgenderi boli v britskom parlamente označení za "parazitov" a prekážkou feminizmu

421
Kultúra smrti

Transgenderové ženy vo Veľkej Británii “napádajú” priestory žien, ohrozujú rodovú rovnosť a sú prekážkou feminizmu.

 

Rečníci v britskom parlamente na tému “transgenderizmus a vojna žien” vyjadrili kritiku voči transsexuálom a kritizovali ich za “parazitné napádanie” ženských priestorov a ohrozovanie ich slobody. Stretnutie uskutočnila skupina “Need to Talk UK” pod záštitou konzervatívneho poslanca Davida Daviesa.

Austrálska akademička Sheila Jeffreysová, ktorá vo štvrtok otvorila podujatie v poslaneckej snemovni, sa podľa Pink News vyjadrila: “Muži sa nemôžu stať ženami, čo je na tom také zložité?”

Jeffreysová uviedla, že trans „parazitne obsadzujú“ telá žien, aby boli považované za ženy. Podľa jej slov, keď muži tvrdia, že sú ženy, obsadzujú tým telo utláčaných žien a následne aj vystupujú za utláčané ženy. Muži sú transpodobou uznaní za utláčané ženy a následne neexistuje priestor pre oslobodenie žien.

Jej slová podporila Anne Ruzylová, ktorá bola minulý rok obvinená z transfóbie a odstúpila z funkcie ženskej zástupkyne pre volebný obvod Bexhill and Battle, pričom ju nahradila trans-teenagerka Lily Madiganová.

Na Ruzylovú podľa jej tvrdenia tlačili trans-právnici. Údajne kritizovala reformu zákona o uznávaní rodov, pričom uviedla, že môže viesť k strate práv žien na súkromie vo verejných priestoroch, ako sú sprchy a kúpeľne. Nazvala ich zmeny “škodlivé pre ženy a dievčatá z právneho hľadiska”.

Poslankyňa Maria Millerová podotkla, že “parlament je síce aj miestom pre vypočutie rozmanitých názorov v rámci  slobody prejavu, ale nie je však miestom pre každého, kto vyjadruje názory porušujúce zákon a vytvárajúce nenávisť voči ľuďom chráneným podľa zákona o rovnosti s podnecovaním násilia proti komukoľvek vrátane trans-ľudí”.

Poslanec David Davies pred časom vyhlásil, že trans-ženy by mali “používať mužské zariadenia”, ak sa nepodrobia sterilizácii. Pre trans-ženu používal zámená “on/ona”. Aj ďalší rečníci kritizujúc niektoré známe trans-ženy používali  mužské zámená.