sch.jpg

Aktivistka LGBTI Schlesinger opäť na scéne Tára o kostolovej loby...

779
Kultúra smrti

LGBTI aktivistka Romana Schlesinger v reakcii na status ministersky spravodlivosti Lucie Žitňanskej (Most-Híd) označila konzervatívnych kritikov Istanbulského dohovoru za kostolnú lobby, neštítila sa ani prirovnania k segregácii židov a iných rás.

 

“To čo Rusko a Irán urobili nedávno v Sýrii, to je hanba. My sme tam s jediným cieľom, zničiť ISIS a vrátiť sa domov. Nenachádzame sa v Sýrii z iného dôvodu. V základe sme už svoj cieľ splnili, no to čo Rusko a Irán urobili za krátku dobu, to je hanba” oznámil Trump na tlačovej konferencii s austrálskym premiérom Malcolmom Turnbullom.

Sme tak svedkami skutočnosti, že Orwellov román “1984” predbehol svoju dobu a naozaj obsahuje pravdivé a nadčasové informácie. Američania cynicky označujú “čierne za biele”, svoje násilné operácie, ktoré sú v rozpore s medzinárodným právom označujú za “ochranu demokracie”.

Američania v posledných rokoch rozbombardovali Juhosláviu, Irak, Lýbiu, Afganistan, Sýriu, Vietnam, operujú na území cudzích štátov bez mandátu OSN, útočia na iné krajiny a to bez vypovedania vojny, zo žiadnej krajiny sa dobrovoľne nestiahli a nebyť ruskej a čínskej pomoci Vietnamu, vďaka ktorej Vietnamci vystrieľali Američanov zo svojej krajiny, by Američania okupovali Vietnam dodnes.

To však Američanom nebráni stavať sa do pozície ochrancov demokracie. Pritom však šíria riadený chaos, aby mohli destabilizovať a kontrolovať celé oblasti. Nebyť amerických zásahov, v Sýrii, Iraku či Afganistane by sa už vojna dávno skončila, boli to práve Američania, kto tieto oblasti vrhol do etapy chaosu (V Afganistane Rusi pôsobili 10 rokov, Američania už 16 rokov)

Takže v tomto prípade kritika Trumpa na adresu Ruska a Iránu, ako aj americké sankcie sú dôkazom toho, že Rusko úspešne vedie svoju politiku a Američania sa stretávajú s čoraz väčšími problémami pri riešení geopolitických úloh.