Slut_walk.jpg

Bizarný boj medzi feministkami a trans aktivistami ukazuje, že sme vo vojne s realitou

628
Milko Kostovič
Kultúra smrti

(sleduj históriu sledovaných káuz na Lifenews: TRANSGENDER a RODOVÁ IDEOLÓGIA EU)

Ako sa šíri kultúrna identita a diskusia o "problémoch trans" - ktorá tu neexistovala pred desiatimi rokmi alebo podobne - je čoraz hlasnejšia, zdá sa, že je takmer nemožné prečítať si noviny bez toho, aby sme boli konfrontovaní s touto otázkou. Seriál Klinika Grace sa púšťa do transformácie toho, ako sú vnímaní trans ľudia, vrátane príbehu trans veterána, ktorý bojuje proti Trumpovmu zákazu transgender ľudí slúžiť v armáde. Bradley Manning, muž odsúdený za únik vojenských tajomstiev, ktorý sa teraz štylizuje ako "Chelsea", oznámil, že sa bude uchádzať o miesto v americkom senáte. Jedny noviny informovali, že jedna trans aktivistka, ktorá zverejnila svoju fotku "hore bez" po chirurgickom odstránení prsníkov, bola príkladom "sily a odvahy, ktorej by sme sa mohli všetci učiť".

Je však bizarné sledovať, ako transsexuálni aktivisti čelia feministkám, ktorí si uvedomujú, že feminizmus je v podstate zastaranou dogmou vo svete, kde sa muži môžu stať hocikedy ženami - a dokonca vyhrať ženské súťaže, naznačujúc, že sú lepší než biologické ženy. Táto konfrontácia sa v niekoľkých prípadoch dokonca zmenila na fyzickú, napríklad vtedy, keď sa v londýnskom Hyde Parku minulú jeseň pobili trans aktivisti a radikálne feministky. Ešte aktuálnejšie z Kanady: feministky boli pobúrené, keď bola transgender žena, rodený muž, zvolená za líderku najväčšej skupiny bojujúcej za práva žien v Quebecu, poukazujúc na to, že nebol "skutočnou ženou".

Prítomnosť Ženských pochodov naprieč Severnou Amerikou tiež priblížila konflikt medzi trans hnutím a feminizmom. Keď som minulý rok navštívil Ženských pochod vo Washingtone ako novinársky pozorovateľ, videl som more "pussy klobúkov", ktoré nosili stovky tisíc mužov a žien. To sa rýchlo stalo najznámejším symbolom hnutia Ženský pochod. No dnes sa od ružového pussy klobúka začína upúšťať, pretože premýšľaví aktivisti si uvedomili, že klobúk je pravdepodobne pre ženy extrémne urážajúci kvôli jeho farbe a tiež pre "ženy", ktoré môžu mať penisy alebo aspoň nemusia mať vagíny.

Ale to nie je nič v porovnaní s pobúrením, ktoré vzišlo z rozhodnutia kohokoľvek, kto riadi vancouverský Ženský pochod, pozvať dosť podivného rečníka: Hailey Heartless, pracovník mužského pohlavia, ktorý sa sám označuje "transsexuálnou profesionálnou dominou" a štylizuje sa ako ženská feministická LGBTQ aktivistka a obhajuje legalizovanú prostitúciu. Niektoré feministky boli pobúrené - Meghan Murphy, spisovateľka z Vancouveru, sa neveriacky vyjadrila na Twitteri: "Vážne?? Ženský pochod vo Vancouveri predstavuje mužskú "dominu" ako rečníka pre tento rok. Čo to má spoločné so ženami a ženským oslobodením z pod mužského násilia?? Neuveriteľné a nesmierne sklamanie."

Vancouverský Ženský pochod v reakcii na to okamžite zablokoval Murphyovú a kohokoľvek, kto vyjadril nesúhlas pri prezeraní ich stránky. Radikálne feministky so svojim dlhým pôsobením a nepoškvrnenou reputáciou sú dnes zrejme v ženskom hnutí prekonané mužskými "domino" prostitútkami, ktoré tvrdia, ze zmenili svoj rod. V skutočnosti tu je ešte jeden posmešný termín pre feministky, ktoré majú problém s tým, že transgenderizmus unáša ich hnutie: "TERFs", alebo "trans-exkluzívne radikálne feministky." Môžete podporovať potraty, byť ponorený do feministickej ideológie a protestovať v mene feminizmu po celé desaťročia - ale ak si myslíte, že Hailey Heartless je žena, ste z kola von. 

Zvyšujúca sa očividná absurdnosť progresívnej ľavice, ako som už skôr uviedol, je jedným z dôvodov, prečo mnohí obyčajní liberáli začínajú mať podozrenie, že sme všetci zašli trochu priďaleko. Keď je "transfóbne" povedať, že muži nemôžu otehotnieť, tak rozumní ľudia začínajú zdvíhať obočie. Keď sú feministky vylučované za to, že hovoria, že chirurgicky zmenený muž nemôže porozumieť biologickým skúsenostiam, ktoré podstupuje žena, tak začína zmätok. A keď sa penisy považujú za rovnako ženské, ako za mužské, tak ľudia si začínajú uvedomovať, že táto králičia nora nemá dno a že je snáď čas vyskočiť z tohto bláznivého vlaku.

Teraz verme, že si to uvedomí dostatočné množstvo ľudí skôr, než zničíme ďalšiu generáciu s ideológiou, ktoré je vo vojne s realitou.