wik1.jpg

Otrasné: Pedofilom by mali byť v rámci prevencie sprístupnené “detské sex roboty".

435
Kultúra smrti

Filozof a člen Konferencie lásky a sexuálnych robotov v Londýne hovorí, že pedofilom by sa malo umožniť používanie “detských sex robotov” (CSB) ako forma liečby. Uvádza sa na webe Infowars.

 

“Sex roboty – CSB sú kĺbové, autonómne, animované systémy s umelou inteligenciou určené na sexuálne radovánky a tiež na pomoc sexuálne narušeným jedincom,” povedal robotický filozof Marc Behrendt z univerzity ULB v Belgicku. Takéto roboty by podľa neho mohli pedofilom uspokojiť svoje vášne bez rizika ublíženia deťom. Jedným dychom dodáva, že v takomto prípade je potrebné vytvoriť etický rámec na riešenie problému.

“Mohlo by sa to zdať nemorálne, absurdné a strašidelné, ale ako by sme ako spoločnosť mali chrániť deti pred sexuálnymi predátormi?” Spýtal sa Behrendt a pokračoval: “Nemali by sme podnecovať pedofilov a viesť ich k tomu, aby potlačili sexuálne naliehavé pudy, ako to bolo doteraz a nemalo to skoro žiadny úspech. Okrem iných terapií by sme mali skúsiť prikloniť sa k CSB robotom a pomôcť tak bezpečnosti našich detí.”

Behrendt povedal, že v kombinácii s inými terapiami, ktoré odporúčajú lekári, by bolo “v spoločnom záujme spoločnosti” nechať pedofilov používať detské sex roboty.

Avšak Dr. David Levy, autor publikácie “Láska a sex s robotmi”, varoval, že umožnenie prístupu pedofilov k robotom, by im mohlo pomôcť naplniť ich choré fantázie, a mohlo by v skutočnosti “zhoršiť situáciu”.

Kathleen Richardsonová, profesorka etiky robotov na univerzite De Montfort, varuje, že všetky sexuálne roboty sú dôsledkom zlého vývoja našej spoločnosti. “Spoločnosť sa takto dostáva do záhuby,” povedala.

Vôbec existencia sexuálnych robotov v podobe detí je odrazom toho, ako je spoločnosť čoraz skazenejšia, bez ohľadu na to, či by takýto robot zabránil prípadnému útoku na dieťa, alebo nie – pravdepodobnejšie je, že nie. Pedofila treba liečiť a nie povzbudzovať v jeho chúťkach a pripodobňovať mu sex s deťmi pomocou robotov.