untitled_8.jpg

Celá rodina z USA, vrátane malých detí, je transgender

796
Kultúra smrti

Lokálna televízia v americkom štáte Arizona priniesla bizarnú reportáž o štvorčlennej rodine, v ktorej sú všetci vrátane maloletých detí transexuáli. Informuje portál Daily Wire.

Daniel Harrot, “otec” rodiny, je 41-ročná biologická žena, ktorá sa identifikuje ako muž.

“Cítim sa, akoby som prvýkrát reálne žil” povedal Daniel v rozhovore pre televíziu KJZZ. “A aj moje deti sa teraz stávajú tým, kým naozaj chceli byť.”

Danielova dcéra Mason, 11-ročné dievča sa identifikuje ako chlapec. A jeho syn Josh, 13-ročný chlapec sa vydáva za dievča. Hovorí, že mal “iba 6 alebo 7, keď zistil, že je vlastne dievča/tom.”

Harrotova snúbenica je tiež transgender. Shirley Austin, biologický muž tvrdí o sebe, že je žena. “Celá rodina je trans,” hovorí otvorene Austin.

Podľa správ KJZZ Daniel si uvedomil, že je vlastne muž “po tom, čo porodil/a dve deti.” To bol moment, keď Daniel “zistil,” že je trans.

Minulý rok, 13-ročný Joshu sa prihlásil k dievčenskému oddielu skautov, napriek tomu, že je biologicky chlapec. Vtedy mu Daniel predstavil slovo transgender, o ktorom chlapec nikdy predtým nepočul. “Keď sme sa o tom vtedy rozprávali, uvedomil som si: “Ach môj bože, oni sú tiež trans a ako aj ja celý môj život,” povedal Daniel.

Mladý chlapec nasledoval kroky svojej matky (otca) a vyšiel ako trans. Aj druhý potomok – Mason (11-ročné dievča) čoskoro nasledoval rodinu a identifikoval sa ako chlapec.

Daniel pre televíziu ozrejmil, že jedného dňa sa obliekol ako muž, ostrihal si vlasy a vybral sa do obchodu s novým imidžom. “Otvoril som oči, pozrel som sa do zrkadla šatne a odišiel: “Ach, to je ono, to je perfektné, toto som konečne ja,” povedal Daniel.

Daniel o niekoľko rokov na to stretol 62-ročného Shirleyho, v neziskovej organizácii pre transgender mladistvých, s ktorým sa začal stýkať. Postupne tak pribudol štvrtý transgender do rodiny.

“Bolo to tak oslobodzujúce, pretože som vedel, že môžem byť naozaj sám sebou a oni ma pochopia, kým som,” dodala Shirleyová. “Budú poznať bolesti, ktoré cítim, a ako si môžeme pomôcť.”

Podľa Daniela je rodina “veľmi tradičná”. Ona (Daniel) robí všetku prácu na dvore a on (Shirley) varí.

V prieskume Národného centra pre rovnosť pohlaví, ktorý sa zameral na najväčšiu vzorku transsexuálov, sa zistilo, že alarmujúci počet 40% trans ľudí sa aspoň raz pokúsilo o samovraždu (v porovnaní s iba 4,6 % obyvateľstva) a 30 % z nich zažilo bezdomovectvo.

Pri pohľade na deti, ktoré sú povzbudzované k tomu, aby sa vnímali ako transgender, ako je tomu v prípade rodiny Harrotových, takáto “rodina” vyznieva dosť kruto. Z prevažnej väčšiny takýchto detí vyrastie takisto trans pohlavný jedinec. Prečo by mali podporovať ich zmätenú budúcnosť v mene tolerancie?

********

Je vám z tohto článku do smiechu alebo do plaču? Dajte nám vedieť do FB komentov :)