dievcatko2.jpg

Slová zarmútenej matky po smrti dievčatka, ktoré zomrelo len pár dní po očkovaní

407
Kultúra smrti

Len 5-mesačné dievčatko Sabrínka včera v skorých ranných hodinách zomrelo v druhom najmenšom meste na Slovensku. Dieťaťko zomrelo len dva dni po očkovaní. Prípad mladej rodiny z Modrého Kameňa nemilo zaskočil celé Slovensko a opäť otvoril diskusiu o bezpečnosti očkovania.

 

Zarmútená matka zverejnila na sociálnej sieti pre svoju dcéru dojímavé slová: “Anjelik náš milovaný, navždy ťa budeme ľúbiť zlatíčko naše. Ďakujeme ti aspoň za ten krátky čas, čo si strávila s nami. Obohatila si naše životy svojim smiechom. Nemôžem uveriť, že tu už nie si!”

Správu prinieslo včera spravodajstvo TV Markíza. Dievčatko bolo uplynulý piatok zaočkované tzv. Hexavakcínou v rámci povinného očkovania, ktorou v súčasnosti bývajú deti zaočkované trikrát v priebehu prvého roku života. Hneď v sobotu sa u dieťaťa dostavili vysoké horúčky a v nedeľu ráno už našli rodičia dieťa v postieľke mŕtve.

Polícia prípad vyšetruje. Na základe časovej súslednosti je však vysoko pravdepodobné, že sa bude jednať o priamy dôsledok očkovania.