24329.jpg

Šimečka z denníka N: George Soros je môj priateľ a pomohol nám poraziť Mečiara

2,362
Kultúra smrti

To, čo ešte donedávna bolo považované za konšpiráciu, sa nakoniec ukázalo ako skutočnosť. Martin Šimečka z kontroverzného Denníka N, ktorý označil Georga Sorosa za svojho priateľa, priznal, že tento americký miliardár židovského pôvodu svojimi peniazmi ovplyvňoval voľby na Slovensku a pomohol tak poraziť bývalého premiéra Vladimíra Mečiara.

 

V Čadci sa konal koncert a diskusia s názvom „Otvorene o extrémizme“. Je to podujatie občianskej iniciatívy “Zabudnuté Slovensko”, ktoré je primárne namierené voči Marianovi Kotlebovi. Tentokrát však boli odhalené závažné skutočnosti.

Na diskusii sa taktiež zúčastnil Pavol Traubner – muž, ktorý prežil holokaust, šéf Židovskej obce na Slovensku. Okrem neho diskutoval aj historik Ústavu pamäti národa Patrik Dubovsky, etnologička SAV Monika Vrzgulová, novinár Martin Šimečka a celú diskusiu moderoval novinár Andrej Bán.

Po diskusii bol taktiež priestor pre divácke otázky. Jednu z nich položil aj člen ĽSNS Marian Mišún, ktorý sa hostí opýtal, čo si myslia o známom americkom miliardárovi Georgovi Sorosovi.

Najzaujímavejšiu až šokujúcu odpoveď poskytol redaktor kontroverzného denníka N Martin Šimečka. Ten nakoniec priznal aj to, čo zrejme nemalo nikdy vyjsť na svetlo sveta. Je tu totiž podozrenie z manipulácie volieb v roku 1998.

“George Soros je, trúfam si povedať, môj priateľ, aj keď sme sa už dlho nevideli. Je to jeden z najlepších finančníkov. Časť svojich peňazí dáva na to, aby pomáhal liberálnej demokracii,” tvrdí Šimečka.

Následne odhalil šokujúcu skutočnosť :

“Možno aj vďaka Sorosovým peniazom, ktorými pomáhal mimovládnym organizáciám, aby chodili po Slovensku a burcovali proti Mečiarovi, dokonca bez jeho peňazí by sme to možno neboli dokázali. Čiže pre mňa je to človek, ktorý nám pomohol poraziť Mečiara.”

Šimečka teda priznal závažné skutočnosti, ktoré mainstream doteraz odmietal. Soros ovplyvňuje voľby v krajinách po celom svete, vrátane Slovenska. Aj z tohto dôvodu maďarský premiér Viktor Orbán varuje Maďarov aj celý svet pred týmto finančným špekulantom.

Ak Soros ovplyvňoval voľby na Slovensku v roku 1998, nie je vylúčené ovplyvňovanie volieb z jeho strany aj v nedávnych župných voľbách, prinajmenšom v Banskobystrickom kraji a že sa tak v bude diať opakovane v ďalších voľbách.

Samuel Gdovin