20080314_213311_NETHERLANDS.jpg

Bývalá potratárka sa počas rokovania Kongresu označila za masovú vrahyňu

321
Kultúra smrti

Počas pojednávania Kongresu o tom, či zakázať potraty po 6. týždni tehotenstva, kedy je už zreteľný tlkot srdca nenarodeného dieťaťa, vydala bývalá potratárka silné svedectvo.

 

Podľa webu Hello Christian, Dr. Kathy Altmanová pred zasadajúcim výborom vypovedala: „Veľmi rada stretávam dospelých, ktorých som pomohla priviesť na svet. Avšak, mám pri tom rovnako trpký pocit, pretože mi to pripomína aj tých, ktorých som pomohla potratiť…. Rovnako mi to pripomína, že som masová vrahyňa.“

Rovnako sa vyjadrila k etike potratov. „Pretože nevidíme, čím by sa tieto deti stali, obetujeme nenarodených kvôli ľuďom, ktorých vidíme. Naša spoločnosť sa stala obeťou extrémnej propagandy. Sterilizovali sme náš slovník, aby sme umožnili potratom byť viac stráviteľné,“ dodala.

Altmanovú zasiahla apatia jednej matky, ktorá neváhala potratiť viacero svojich nenarodených detí, a následne s potratmi skončila.

„Uvedomila som si, že dieťa bolo v tomto všetkom nevinnou obeťou… Fakt, že je dieťa nechcené, už pre mňa nebolo dostatočným dôvodom na to, aby som ho zabila. Už som viac nedokázala robiť potraty.“

Viktória Dandarová