sexi.jpg

Šokujúce. V USA narastá počet pedagógov pohlavne zneuživajúcich študentov

474
Kultúra smrti

V americkom štáte Wisconsin dvadsaťštyriročnú učiteľku odsúdili za sex s dvoma šestnásťročnými žiakmi, uvádza televízia Fox News.

 

Kimberly Gersondeová sa zoznámila s jedným z tínedžerov v roku 2015, keď si prišiel do školy vyzdvihnúť svojho mladšieho brata.

Učiteľka mu dala svoje telefónne číslo a obaja si začali telefonovať. Potom sa žena so školákom začala stýkať vo svojom aute.

Teenager policajtom uviedol, že sa najskôr s Gersondeovou v aute iba bozkávali a pohlavný styk prišiel až neskôr. Podľa neho sa s ňou chcel rozísť, ale učiteľka ho neustále obťažovala telefonátmi. Nakoniec musel jej telefónne číslo zablokovať.

S ďalším žiakom sa Gersondeová zoznámila tiež v škole. Ich vzťah trval asi mesiac, kým učiteľku tento rok v máji neodhalili. Tá tak musela podať výpoveď.

Najskôr Gersondeová čelila šiestim obvineniam. Sexovanie so žiakmi mala teda dobre rozohraté. V rámci predsúdnej dohody sa však priznala k dvom prípadom sexuálneho násilia a ostatných štyroch obvinení tak bola zbavená. Rozsudok bude zverejnený 13. decembra.

Ďalšia sexuchtivá učiteľka mala pohlavný styk so žiačkou. K zvrhlostiam dochádzalo rovno v triede

Učiteľka Jaclyn Trumanova z Floridy je zas obvinená z pohlavného styku s pätnásťročnou školáčkou. Učiteľka už podala výpoveď, píše denník Independent.

Jaclyn Trumanova suplovala učiteľa na Hagertovej strednej škole. Uvádza sa, že v roku 2016 k pohlavnému styku učiteľky a žiačky dochádzalo po dobu dvoch mesiacov.

Podľa denníka dievča vyšetrovateľom uviedlo, že k pohlavnému styku s učiteľkou po vzájomnom súhlase došlo päť až desaťkrát priamo v triede.

Vyšetrovatelia zadržali Trumanovu a obvinili ju z pohlavného styku s neplnoletou školáčkou.

Na Floride je veková hranica spôsobilosti k pohlavnému styku 18 rokov.