32670.jpg

Kiska sa v USA stretol aj s finančným špekulantom Sorosom

332
Kultúra smrti

Podľa posledných informácií sa prezident Andrej Kiska nestretol v USA, kde sa zúčastnil 72. valného zhromaždenia, iba s Lajčákom či generálnym tajomníkom OSN Antóniom Guterresom. Okrem nich sa už tradične stretol s ukrajinským prezidentom Petrom Porošenkom, ktorý sa pri moci drží s podporou fašistickej chunty a čuduj sa svete, hodinu mal stráviť aj s finančným špekulantom a kráľom neziskoviek Georgom Sorosom.

 

O návšteve, ktorú kancelária prezidenta vôbec nespomína ako bod programu, informovali viaceré portály, pričom topky.sk tvrdia, že to, že sa schôdzka určite uskutočnila, majú potvrdené z troch nezávislých zdrojov.

Schôdzka mala trvať hodinu a jej obsah nie je známy, pretože kancelária prezidenta odmieta o tejto schôdzke informovať.

Finančného špekulanta, ktorý má na svedomí aj britskú libru, keď jeho špekulácie v roku 1992, na ktorých zarobil miliardu, stáli Britániu odchod z Európskeho mechanizmu výmenných kurzov, netreba zvlášť predstavovať. Od tej doby má Soros zákaz vstupu do Veľkej Británie.

Soros sa mnohé roky angažuje v treťom sektore. Cez svoju Nadáciu otvorenej spoločnosti financuje mimovládky v desiatkach krajín. Títo jeho treťosektoroví zamestnanci následne presadzujú jeho záujmy. V poslednej dobej je v konflikte najmä s maďarským premiérom Viktorom Orbánom, ktorý odmietol splniť Sorosov plán na dovoz milióna migrantov ročne do Európy a zavrel hranice. Maďarská vláda spustila aj oficiálnu informačnú kampaň, keď v televízii a na bilboardoch zosmiešnila Sorosove názory na migráciu a vyzvala Maďarov: “Nedovoľme Sorosovi, aby sa smial naposledy!”, čím vlastne vyzvala občanov, aby sa nedali presvedčiť mimovládkami a médiami, ktoré posluhujú tomuto finančníkovi.

Prednedávnom taktiež unikli dokumenty, ktoré popisujú, ako George Soros rozvracia Európu. Z viac než 2500 e-mailov z neziskových organizácií, ktoré sponzoruje tento americký miliardár, vyplynulo, že Soros míňa milióny na ovplyvňovanie politiky EÚ, podporu rodovej ideológie, imigrácie, Ukrajinskej chunty a podobne.

Známemu miliardárovi z hľadáčika neuniklo ani Slovensko. Financuje tu totiž trollov a rôzne stránky, ktoré majú za úlohu zosmiešniť a dehonestovať oponentov, ktorí sú proti liberalizmu, novodobým hodnotám demokracie, novým ľudským právam či imigračnej politike EÚ. Viac sa dočítate tu.