Confession

Prekvapujúci príbeh jedného kňaza zotavujúceho sa v nemocnici: Ako zachraňuje duše

433
Milko Kostovič
AltKAT

Tu je skutočná ukážka obetí, ktoré naši kňazi každodenne prinášajú!

Otec Goyo Hidalgo, pomocný pastor z kalifornského mesta Simi Valley, nedávno podstúpil operáciu na odstránenie obličkových kameňov. 

Víkend Božieho milosrdenstva strávil v nemocnici, aby sa zotavil. Nečakal však, že v skutočnosti bude na svojej nemocničnej posteli počúvať spovede! 

V príspevku na Twitteri o. Goyo uviedol: 

“Niekto klope na moje dvere,
‘Zdravím. Dopočuli sme sa, že ste kňaz. Dúfal som, že by som mohol zájsť na spoveď.’
‘Samozrejme. Poďte dnu... počkajte, čo tým myslíte MY?’
‘Ó áno. Vonku je viac ľudí, ktorí čakajú.’
Vstupuje ďalšia osoba,
‘Zdravím, otče.’
#Božie milosrdenstvo v celej svojej kráse”

Na príspevok reagovalo rekordné množstvo užívateľov, získal viac než 4000 lajkov, 400 zdieľaní a 175 komentárov. 

Niektorí ľudia uviedli:

Jeden napísal: "Ďakujeme vám, otec Goyo, ste úžasný. Kňazi, ktorí boli v nemocnice, kde som pracoval, mali zvyčajne na dverách nápisy NERUŠIŤ...a niektorí používali falošné identity."

Otec Goyo reagoval: "Aby som bol úprimný, tiež som mal to oznámenie, keď som dostával lieky proti bolesti, pretože som bol mimo. Bolesť bola zlá, naozaj veľmi zlá."

Ďalší dodal: "Santo subito! Tieto #príbehyznemocníc sú také inšpiratívne. Napĺňate volanie otca Sheena neplytvať utrpením. Jedna vec je, aby kňazi navštevovali nemocnicu, druhá vec je, keď je kňaz sám v nemocnici a STÁLE slúži iným. Som v úžase. Boh je dobrotivý!

Ďalší napísal: "Zaujímalo by ma, koľko z týchto ľudí by nikdy nešlo na spoveď, keby ste tam neboli a akí sú vďaka tomu požehnaní. Stavím sa, že z toho vznikne množstvo príbehov. Je to dielo Božieho milosrdenstva!"

Tento pridal: "Možno v tých obličkových kameňoch bol zámer: dostať ľudí k spovedi k Božiemu milosrdenstvu. Stále sa modlím, aby ste sa rýchlo uzdravili."

Tento sa vyjadril: "Usmial som sa, keď som si na vás minulú noc spomenul. Potom som sa zobudil a našiel tento príspevok. Preto sa usmievam, keď na vás myslím vo svojich modlitbách. Boh robí úžasné skutky skrze vás - svoju ochotnú nádobu. Boh vám žehnaj, otec Goyo."

Boh vám žehnaj, otec Goyo!

Prosím, modlite sa za otca Goya a všetkých kňazov!