Youtube zakázal video z pochodu homosexuálov, pretože "sexualizuje maloletých"

1,244
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Pred pár dňami uverejnil server LifeSiteNews príbeh o šokujúcom videu, v ktorom vystupovalo malé dievčatko mávajúce dúhovou vlajkou pred takmer nahým mužským tanečníkom počas oslavy pochodu homosexuálov ("Gay pride"). [video sme uverejnili na našej FB stránke - editor]

Video vyvolávalo pohoršenie a tak bol "tanečník" na videu rozmazaný. Avšak bolo dôležité upozorniť na super-sexualizáciu detí prostredníctvom ich účasti na udalosti pochodu homosexuálov, na ktorom sa často ukazuje úplná alebo čiastočná nahota a predvádza sa provokatívny hraný sex alebo tanec. 

Bravó, YouTube!

Pri tomto kroku, ktorý bol rovnako úžasný ako príbeh samotný, YouTube rýchlo odstránil video a upozornil LifeSiteNews: "YouTube nie je miestom pre nahotu či sexuálne provokatívny obsah. Sexuálny obsah zahŕňajúci maloletých je obzvlášť citlivou záležitosťou. YouTube zakazuje nahrávanie, komentovanie či zapájanie sa do akéhokoľvek druhu činnosti, ktorá sexualizuje maloletých." 

Toto varovanie pokračovalo ďalej: "Vaše video, ‘Dievča sleduje vulgárny tanec muža na pochode homosexuálov" bolo označené na preskúmanie ... dospeli sme k záveru, že porušuje naše pravidlá. Odstránili sme ho z YouTube a vášmu účtu sme uložili upozornenie pre porušenie noriem komunity alebo budú aplikované dočasné sankcie." 

Odstránenie videa zo strany YouTube je úžasná vec práve preto, že mediálny gigant vyjadruje súhlas s LifeSiteNews a jeho mnohými čitateľmi, ktorí vnímajú správanie na "pochode homosexuálov" za škodlivé pre deti. 

Bravó YouTube!

Neuveriteľné pokrytectvo YouTube

Na druhej strane treba ale povedať, že pri morálnom pobúrení je YouTube značne selektívny. Zatiaľ čo rýchlo odstránili video ktoré uploadlo LifeSiteNews, ktorého cieľom bolo odsúdiť neslušné správanie pred zrakmi detí, výsledok - možno stovky alebo tisícky videí - zostávajú na stránke Youtube, ktoré glorifikujú udalosti na oslavách "pochodu homosexuálov", ktoré sú rovnako alebo viac vulgárnejšie, než to, čo LifeSiteNews zdieľal so svojimi čitateľmi. 

Venujte iba 15 minút hľadaniu "Gay Pride" videí v YouTube archíve a rýchlo sa dostanete k záberom zobrazujúcich ešte väčšiu úroveň sexuálnej vulgárnosti a nahoty. Pamätajte si, že rodičia sú nabádaní, aby priviedli svoje malé deti na tieto "oslavy". Tieto veci sú pre nás takmer vždy príliš vulgárne, aby sme ich zobrazili necenzurované na stránkach LifeSiteNews. 

Ale pozrite sa na tieto zábery z pochodu PrideMany z New Yorku:

Batman a Robin sa nezúčastnili na pochode, aby zabávali dospelých. Objavili sa kvôli deťom, ktoré sa nachádzali pri ceste pochodu. LGBT komunita často svojvoľne pohŕda deťmi, pretože má radosť zo šokovania a pohoršenia detí i dospelých.

Ako dokazujú komentáre dospelých "mimo kameru" na videu o malom dievčatku, ktoré YouTube odstránilo, svet LGBT sa náramne zabáva na ničení nevinnosti mladých. Nemusia to robiť vo svojom súkromnom živote, ale na verejnosti dynamická skupina LGBT preberá iniciatívu a robí zo škandalizácie detí druh súťaže. 

Rodičia sú vyzývaní k spolupráci

Varovanie YouTube o "sexualizácii maloletých" je mimoriadne dôležité, pretože rodičia na celom svete sú vyzývaní, aby preukázali svoju podporu pre LGBT hnutie tým, že vezmú svoje malé deti na pochody a slávnosti "gay pride". 

Minulé leto zašlo rádio Kanada až tak ďaleko, že ľahostajne oznámilo rodičom, aby mali "otvorenú myseľ. Vaše deti pravdepodobne uvidia prsia a penisy. Budú tam telá všetkých tvarov, veľkostí a vo všetkých formách nahoty.

Celebritní rodičia, ako Jim Gaffigan, rýchlo poslúchnu a hrdo zverejnia fotky svojich "gay" detí na sociálnych sieťach.

 

Jonathon Van Maren v blogu o videu na portáli The Bridgehead uviedol: "Z nejakého dôvodu sa to nepovažuje za zneužívanie detí a nevníma sa to ako desivé. Skôr sa penisy odhalených účastníkov pochodu považujú za zaujímavé diskusné príležitosti pre malé deti, ktoré potrebujú byť sexuálne rozvíjané a otvorené."

Takže súčasne, "Bravó" a "Hanba ti" YouTube za tvoje selektívne morálne pobúrenie, ktoré naďalej umožňuje super-sexualizáciu detí.