Ak sú homosexuáli takí tolerantí, prečo narúšajú ex-"gay" konferenciu?

664
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Každý, kto je po akúkoľvek dlhú dobu členom pro-life a pro-family hnutia, pozná pokrytecký, jednosmerný prístup ľavice (liberálov) "rozmanitosti" a "inklúzii". Je to celé o tolerancii a rozmanitosti pre NICH, ale nie pre ich kritikov.

Táto "obrátená intolerancia" sa opäť prejavila tento víkend v San Diegu, kde sa očakáva až 1000 pro-LGBTQ zhromaždených demonštrantov na kresťanskej ex-"gay" konferencii. Cieľom konferencie je pomôcť a povzbudiť mužov a ženy snažiacich sa prekonať neželanú príťažlivosť k rovnakému pohlaviu.

Stanoveným cieľom minimálne niektorých demonštrantov je prerušiť konferenciu Siete obnovenej nádeje (RHN), ktorá predstavuje najväčšiu koalíciu ex-homosexuálnych duchovenstiev na svete. (Predošlá ex-gay zastrešujúca skupina Exodus International sa zrútila po tom, ako sa jej lídri odklonili od biblického učenia ohľadne homosexuálneho správania.)

V tlačovej správe organizácie RHN sa hovorí, že "bola v prvej línií pri pomoci ľuďom prekonať homosexualitu." V súčasnosti zahŕňa 59 pridružených organizácii ako First Stone v Oklahome, "zasvätených pomáhať ľuďom nachádzať slobodu pred príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu."

Obnovená RHN konferencia prebieha v City View Church v San Diegu. Podľa RHN sa "mobilizuje až 1000 demonštrantov, ktorí rozdávajú plagáty a vlajky v gay baroch, na homosexuálnych pochodoch a prisľúbili, že prídu protestovať" pred hotelom, ktorý dnes navštívilo 400 ľudí.

Výkonná riaditeľka RHN Anne Paulk, bývalá lesbička, hovorí: "Sme pripravení na protest a máme v úmysle byť milí. Uvedomujeme si, že [protestujúci] vychádzajú z nedorozumenia a mylných predstáv o tom, kto sme a čo robíme."

"Tolerancia je obojsmerná," hovorí Paulk. "Očakávame rovnakú úctu a slobodu, keď opustíme homosexualitu, ako pri rešpektovaní ich práva zostať homosexuálmi či transgender."

A o to práve ide: množstvo LGBTQ aktivistov nemá žiadny "rešpekt" voči ex-homosexuálom ako je Paulk a členovi predstavenstva RHN Stephen Black a ex-transgenderom (ako Walt Heyer), a preto necítia žiadnu povinnosť brániť ich slobodu slova. Namiesto toho sa im vysmievajú a tlačia na média, aby im odopreli právo verejne hovoriť.

Dominantné média umocňujú túto aroganciu tým, že ignorujú úspešných ex-gayov a vydávajú "nové" príbehy, ktoré sa čítajú, ako by ich písali zamestnanci GLAAD, protikresťanskej LGBTQ mediálnej nátlakovej skupiny. (kedy ste naposledy počuli v médiach, že sú ľudia ktorí sa homosexuality úspešne zbavili, alebo o organizáciach ktoré im pomáhajú? - editor)

Je to všetko súčasťou znepokojujúceho národného trendu, podľa ktorého tí, ktorí sú naľavo, odôvodňujú zastavenie konzervatívneho diskurzu, ktorí nemajú radi, pod zámienkou "ochrany planéty" či ochrany obetí pred "násilím". V skutočnosti je to ironické, pretože je to ľavica, ktorá čoraz viac podnecuje násilie v celej Amerike (dokonca aj proti republikánskym kongresmanom).

"Oni [Obnovená nádej] v tomto meste nie sú vítaní," uviedol aktivista za práva homosexuálov organizujúci protest, ktorý si osvojil neo-totalitárne argumenty hnutia, ktoré je tak ponorené do "hrdosti gayov", že nedokáže tolerovať nesúhlas alebo len byť zdvorilé voči svojim nepriateľom.  

"Táto prax nenávisti je výsledkom bigotných a pomýlených presvedčení náboženských extrémistov a v San Diegu nie je miesto pre ich propagáciu či realizáciu," povedal pre periodikum Times of San Diego prezident organizácie San Diego Democrats for Equality, Will Rodriguez-Kennedy.

"Nenávistná prax"? Ľudia rozprávajúci, ako im Boh pomohol prekonať hriešny vzor v ich živote, aby pre neho mohli lepšie žiť?

Paulk hovorí, že militanti LGBTQ "plánujú urobiť všetko v rámci ich možností", aby narušili RHN konferenciu, ktorá je jednou z najmenej "politických" a jednou z najneškodnejších udalostí v kresťanskom politickom svete.

Osobne som sa zúčastnil dvoch predchádzajúcich RHN konferencii a môžem potvrdiť, že ide o jedny z najapolitickejších, Krista-velebiacich stretnutí, ktorých som mal šťastie byť súčasťou. Na týchto zhromaždeniach je tak veľa krásneho, kresťanského hudobného uctievania. Muži a ženy, väčšinou evanjelikáli a katolíci, ktorí boli zlomení, sa úprimné zverujú o prekonaní silného, deštruktívneho tlaku homosexuality v ich živote prostredníctvom Ježiša Krista.

Museli by ste mať kamenné srdce, aby sa vás ich príbehy nedotkli, čo je možno dôvodom, prečo ich chce druhá strana tak zúfalo umlčať na verejnosti. Vedia, že rovnako ako "gay" a teraz "transgender" hnutia pokročili prostredníctvom rozprávania osobných príbehov ľudí, tak ex-LGBT hnutie bude znova rásť, ak budú Američania vystavení ich silným, prvotným svedectvám transformácie zo sexuálneho a rodového zmätku.

Paulk hovorí: "Sme odhodlaní prinavrátiť nádej tým, ktorí sú ovplyvnení homosexualitou," no RHN poznamenáva, že "rozkol medzi ľuďmi, ktorí sa chcú oslobodiť od príťažlivosti k rovnakému pohlaviu a tými, ktorí túžia po prijatí a oslave ich správania, stále narastá."

Premýšľam, prečo má LGBTQ Lobby dlhú históriu pokusov umlčať tieto pokojné, ex-"gay" zhromaždenia a šialene ich narúša jedovatou rétorikou, ktorá očierňuje bývalých homosexuálnych bojovníkov ako "haterov" a "extrémistov"?

Čo to presne je, čoho sa "gay" a "transgender" aktivisti - ktorí sa tešia toľkej svetskej moci - tak veľmi boja?

Možno sa boja Pravdy, vyrieknutej skromnými hriešnikmi, ktorých premenil Ježiš Kristus.