homosexualitapar.jpg

Médiá: Mužský homosexuálny pár čaká biologického potomka. Zabudli povedať, že jeden z nich je v skutočnosti ženou

1,371
Kultúra smrti

Mužský homosexuálny pár čaká dieťa. Takéto senzačné titulky priniesli mainstreamové médiá, no len v máloktorom sa spomína, že jeden “muž” z tohto páru sa v skutočnosti narodila ako žena a teraz žije ako transgender.

Trystan Reese a Biff Chaplow z Portlandu oznámili, že v lete tohto roku príde na svet ich dieťa po tom, čo v roku 2016 trans-otec Trystan potratila v šiestom týždni tehotenstva. (Zámerne budeme uvádzať Trystana v ženskom rode, pretože každá jeho bunka v tele to potvrdzuje, a nechceme šíriť zmätok spolu s ostatnými médiami.)

Manželia, ktorí sú už rodičmi dvoch adoptovaných detí od roku 2015, oznámili novinku na WNYC podcaste, kde Trystan hovorila o svojich skúsenostiach „tehotného otca“.

Po spontánnom potrate chcela Trystan so svojím partnerom počkať rok, kým sa o dieťa začnú znova pokúšať, ale vzhľadom na komplikácie s hormónmi sa “otcovia” začali znova pokúšať splodiť potomka.

Druhýkrát to trvalo dlhšie, kým manželia počali, a dokonca sa obávali, že zmeškali svoju “jedinú šancu”. Ale potom, po 6 mesiacoch snahy, sa Trystan cítila choro. Spravila si tehotenský test a zistila, že je tehotná.

Ako tvrdí pár, veci šli tentokrát inak. Obaja sa však strachovali z opakovania predošlej situácie a v prvých dňoch boli posadnutí každým malým detailom. Trystan sa začala “obsedantne” vážiť a v ďalších týždňoch uskutočnila niekoľko ďalších tehotenských testov.

Keď prišlo na prvé ultrazvukové vyšetrenie, pár najprv zavolal gynekológovi, aby ho vopred oboznámil, že sa bude starať o tehotného trans-otca. Trystan cítila, že je to potrebné opatrenie, založené na jej skúsenostiach transgender jednotlivca. “Cítim, keď sa ľudia pozerajú na moju tvár a hľadajú zvyšky ženy. Cítim, ako si ma v hlave predstavujú bez brady,” povedala Trystan.

Je neuveriteľné, že médiá ako aj oni sami skutočne referujú na túto osobu v mužskom rode. Akoby sa úplne mal poprieť fakt, že počať a vynosiť dieťa môže len žena. Je možné, že v budúcnosti nám vyrastie nevzdelaná generácia, keď sa kvôli politickej korektnosti budú uvádzať pojmy ako tehotný muž.

Biff a Trystan sa prvýkrát dostali do pozornosti po tom, čo v roku 2011 dostali do starostlivosti neter a synovca po tom, čo boli Biffova sestra s jej priateľom vyhodnotení za “nevhodných rodičov”. LGBT médiá preto ako bodku uvádzajú, že tieto deti konečne našli lásku u homosexuálneho páru…