„Európania budú nahradení moslimami, ak nezačneme ihneď konať“, tvrdí Geert Wilders

241
Kultúra smrti

Geert Wilders, líder holandskej strany „Partij voor de Vrijheid“ (Strana pre slobodu) a člen holandského parlamentu sa vyjadril k momentálnej kríze, ktorej Európa momentálne čelí: masovej migrácii a nárastu islamu. Inrormáciu priniesol portál breitbart

„Pre elity ovládajúce Západ sa ochrana práv tzv. žiadateľov o azyl stala dôležitejšia, než ochrana ich vlastných obyvateľov.

Nedávno Nemecko poskytlo otrasný príklad. Imigrant z Ugandy znásilnil ženu, ale nemecké úrady ho odmietli vyhostiť, pretože násilník tvrdil, že je homosexuál, čo by ho po navrátení do jeho krajiny stálo život.

Elity taktiež odmietajú ochraňovať svoju vlastnú identitu, čo vidíme priamo v Holandsku, kedy protestantská cirkev navrhla, aby oficiálne prázdniny, počas ktorých Holanďania slávia kresťanský sviatok Turíc, boli nahradené moslimským sviatkom „porušenia pôstu“ (Eid-al-Fitr).

Protestantská cirkev týmto návrhom chce „spravodlivosť v rôznorodosti náboženstiev“. Avšak, ak je na svete nejaká kultúra, ktorá nedovoľuje žiadnu rôznorodosť, je to práve islam. Len sa pozrite do Saudskej Arábie, kde nedovolia postaviť ani jeden jediný kostol.

Vybral som tieto dva príklady, pretože odkazujú na dva najdôležitejšie problémy, ktorým dnes čelí Európa: masová imigrácia a nárast islamu. Ak nechceme byť vymazaní, aby naša populácia nebola nahradená a naša kultúra zničená, je absolútne dôležité, aby sme začali konať dôrazne a odvážne, aby sme ochránili našich obyvateľov a našu civilizáciu.

Pre Európu nateraz zvoní zvonec. Ak Západná Európa bude pokračovať so súčasnou politikou otvorených dverí, populácia na kontinente bude jednoducho nahradená. Potenciálny príchod možných 1 bilión Afričanov jednoducho prevýši 700,000 milión domorodých Európanov. Navyše, mnoho z nich budú moslimovia, čo do Európy prináša druhý obrovský problém.

Pew Research Center nedávno priniesol štatistiku, podľa ktorej sa svet stáva čoraz viac moslimský. Do roku 2060 sa počet moslimov navýši o 70%. To je dvakrát rýchlejšie než kresťania, trikrát rýchlejšie než Hinduisti a päťkrát rýchlejšie než židia. Ak s tým nič neurobíme, z celého sveta sa stane jeden obrovský Islamský štát.

Ako prvá spadne moslimskej expanzii Západná Európa. V niekoľkých európskych krajinách populácia rastie kvôli imigrácii. Dokonca, meno Mohamed je už najpopulárnejšie meno medzi chlapcami vo veľkých mestách v Spojenom kráľovstve, Francúzsku, Holandsku a Belgicku.

História nám však ukázala, že čím sa spoločnosť stáva viac moslimskou, stáva sa i viac násilníckou a netolerantnou voči nemoslimom. Islam nie je mierumilovné náboženstvo, ale totalitárna ideológia, ktorá chce, aby sa všetci sklonili pred islamským právom. Najväčšou hrozbou na svete nie je globálne otepľovanie, ale práve globálny islam.“

Geert Wilders sa taktiež vyjadril k sobotňajšiemu teroristickému útoku:

„Londýn, Manchester, Berlín, Nice, Paríž, atď., bude sa to stávať stále a stále, až kým nezistíme, že islam je problém, proti ktorému treba zasiahnuť.“

Branislav Zaujec