Švédi sa stávajú menšinou vo vlastnej krajine

581
Kultúra smrti

V najväčšej severskej krajine platí od 1. januára 2015 zákon, ktorý umožňuje stíhať obyvateľov za akúkoľvek kritiku migrácie nielen vo verejných prejavoch, ale aj na internete. Trestným činom je vo Švédsku aj kritika vládnych úradníkov za to, ako riešia, prípadne neriešia otázky migrácie (!).

Poslanec Andrew Norlén, člen ústavného výboru švédskeho parlamentu sa vyslovil, že schválený zákon sa rýchlo stane odstrašujúcim príkladom pre prípadných kritikov. Názory tohto poslanca postupne nachádzajú živnú pôdu aj v Európskom parlamente. Ak sa intelektuálne elity nespamätajú, posvätné kravy multikulturalizmu zničia európske národy a európsku civilizáciu v horizonte niekoľkých desaťročí, čo je z hľadiska histórie veľmi krátke odobie.

O vážnej situácii vo Švédsku a utajovaných problémoch s migráciou sa v slovenských médiách hlavného prúdu verejnosť nedozvie. Mnohí z tamojších autorov píšucich otvorene o problémoch s migrantmi sa zo strachu pred stíhaním skrývajú v anonymite. Spisovateľka a novinárka Ingrid Carlqvistová je jedna z mála bojovníčok za slobodu prejavu a brilantných kritičiek zhubného multikulturalizmu, ktorý dusí Európu.

Problematike islamistickej imigrácie – nočnej more švédskeho obyvateľstva – venovala mnoho článkov a kníh, napríklad: Švédsko sa rúti do anarchie, Je sloboda prejavu vo Švédsku? – severské kontemplácie, Moje najvnútornejšie obavy, Medzi nebom a zemou a iné.

Rovnako analyticky presvedčivé a štylisticky pôsobivé sú jej vystúpenia v susedných severských štátoch. Jej nedávna prednáška pred fínskym auditóriom v Helsinkách vyvoláva u poslucháčov mrazenie v chrbte. Okrem iného v nej upozornila, že ak bude súčasný vývoj imigrácie do do Švédska pokračovať, o desaťročie sa Švédi stanú menšinou vo vlastnej krajine. Video z prednášky odporúčame do vašej pozornosti.

Ľudovít Števko

(Článok vyšiel na portáli napalete.sk)