Spojené kráľovstvo financuje tehotenstvo transrodovým „mužom“

1,506
Kultúra smrti

Anglickí daňovníci už neplatia len mužom za dobrovoľnú operáciu zmeny pohlavia, ale aj ženám s prioperovanými mužskými pohlavnými orgánmi za liečbu neplodnosti, aby mohli otehotnieť.

Bulvárny denník Daily Mail informoval, že tri britské ženy sú momentálne tehotné. Pre médiá by táto informácia sama o sebe nebola zvlášť zaujímavá. Išlo však o ženy kompletne zmenené na „mužov“, ktorým vláda hradí výdavky spojené s tehotenstvom.

Vajíčka boli ženám odobraté ešte pred operáciou zmeny pohlavia a následne zmrazené. Tento zákrok vyšiel daňovníka okolo 3000 libier, čo je zhruba 3500,- EUR. Reprodukčné orgány sú ženám odoberané zvyčajne chirurgicky, hysterektómiou.

Britská vláda platí za operácie na zmenu pohlavia, ktoré tieto ženy následne podstupujú, okolo 30 000 libier (cca 35 000,- EUR).

Spermie od anonymného darcu potom oplodia ženine zmrazené vajíčka a rastúce ľudské embryo sa implantuje do maternice partnerky tejto transgenderovej osoby, akejsi náhradníčky.

Doktor Michael Nazir-Ali, bývalý anglikánsky biskup Rochesteru, prehlásil, že celý proces sa prieči „prirodzenému poriadku“.

„Pre každé dieťa je najlepšie, keď je vychovávané tak, že pozná svojho biologického otca a biologickú matku,“ vysvetlil biskup. „Deti sú zmätené pokiaľ nevedia, ktorý z rodičov je otec, a ktorý matka,“ zdôraznil.

„Tieto šokujúce správy zase raz naznačujú, že mimotelové oplodnenie (in vitro fertilizácia – IVF) otvorilo Pandorinu skrinku etických problémov. IVF znižuje význam rozmnožovania na techniku laboratórnej reprodukcie bez lásky, ktorú spotrebitelia využívajú kedykoľvek sa im zachce,“ povedal pre portál LifeSiteNews Anthony Ozimic, zodpovedný za komunikáciu Spoločnosti pre ochranu nenarodených detí (SPUC) v Spojenom kráľovstve.

„Preto už nikoho neprekvapuje, že hocikto zo spotrebiteľov – samostatná osoba, homosexuálne páry či tí, ktorí majú rodovú dysfóriu (rozladu) – si teraz môžu objednať ešte nenarodené dieťa na súkromnú žiadosť alebo cez štátne úrady, akoby bol ľudský život iba druhom tovaru,“ dodal magister bioetiky Ozimic.

„Milióny nenarodených detí boli zneužité a zabité a tento ‚trend‘ pokračuje. Z ich rodičov bola zase týmto odcudzeným spôsobom počatia vyhnaná ľudskosť. Mnohí odmietajú svoje pohlavie, s ktorým sa narodili, namiesto toho, aby si vážili súčasnú schopnosť splodiť dieťa. Podporovanie ich v tomto presvedčení je len vrcholom ľadovca,“ zdôraznil.

Člen konzervatívnej politickej strany a parlamentu Peter Bone kritizoval vládou financované postupy pri pohlavných zmenách a liečbu neplodnosti transgenderových osôb, najmä ak sú v tom hradené aj niektoré základné lekárske potreby, ako napríklad operácia šedého zákalu. „Niekedy sa pýtam, či má Národná zdravotná služba (NHS) správne usporiadané hodnoty,“ dodal na záver.

„Táto skutočnosť je ďalším skvelým príkladom, že sa skoro vôbec nedá demaskovať politická korektnosť. Je mi ľúto, pokrokový človek, ale neexistuje nič také ako ‚tehotný muž‘! Ide len o pár žien, ktoré pochybujú o svojom pohlaví, no stále túžia mať deti,“ vyhlásil pre LifeSiteNews Peter LaBarbera z organizácie Američania za pravdu o homosexualite (Americans for Truth about Homosexuality).

„Koľko ešte potrvá, kým aj americkí daňovníci budú z príspevku vlády financovať liečbu neplodnosti ženám, ktoré si nie sú isté svojím pohlavím a svoju zmätenosť riešia ‚drastickou zmenou pohlavia – sebazohavením‘ (operáciou, ktorá mení pohlavie ženy na muža, čím vzniká transexuál)?“ pýta sa LaBarbera. „Potom nám povedia, že takíto ‚muži‘ si vskutku zaslúžia liečbu neplodnosti platenú daňovníkmi ako súčasť ich ‚zdravotnej starostlivosti‘.“

„Pokiaľ ide o pritakanie šialenstvu s názvom LGBT, Amerika je tesne za Britániou,“ zakončil LaBarbera. „Oba kedysi považované za veľké národy sa nenávratnou rýchlosťou rútia do priepasti sexuálnej anarchie.“

Vyzerá, že štatistiky potvrdzujú LaBarberove tvrdenia. Doktor James Barrett z Kliniky rodovej identity organizácie NHS v západnom Londýne potvrdil, že len minulý rok si 50 jeho pacientiek zmenených na mužov dalo zmraziť vajíčka a 100 pacientov zmenených na ženy si dalo zamraziť spermie.